Onze nieuwe concertmeester!

“Hoi!

Ik ben Jelmer Strijkstra en ik zal dit jaar concertmeester zijn van het NSO. Ik ben kort geleden afgestudeerd aan de master Internationale Economie en werk daarnaast als financieel consultant.

Daarvoor heb ik viool gestudeerd aan het conservatorium van Den Haag en de afgelopen jaren heb ik bij verschillende (project-)orkesten gespeeld zoals het VU-orkest, het NESKO en het Nederlands Strijkersgilde. In deze jaren heb ik ervan genoten om muziek maken op hoog niveau te combineren met een uitdagende baan, maar ik kijk er nu erg naar uit om me een maand volledig op muziek te kunnen focussen.”

 

Laatste nieuws

BESTUUR NSO 2022

Klik hier voor het bestuur van NSO 2022!

Lees meer

NSO DE RING GAAT NOG STEEDS DOOR

OOK NA DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN KAN ONS PROJECT NOG DOORGAAN

Lees meer

LICHTKUNST BIJ NSO DE RING

Een ware lichtshow zal toegevoegd worden aan de concertreeks van NSO 2021!

Lees meer