Onze nieuwe concertmeester!

“Hoi!

Ik ben Jelmer Strijkstra en ik zal dit jaar concertmeester zijn van het NSO. Ik ben kort geleden afgestudeerd aan de master Internationale Economie en werk daarnaast als financieel consultant.

Daarvoor heb ik viool gestudeerd aan het conservatorium van Den Haag en de afgelopen jaren heb ik bij verschillende (project-)orkesten gespeeld zoals het VU-orkest, het NESKO en het Nederlands Strijkersgilde. In deze jaren heb ik ervan genoten om muziek maken op hoog niveau te combineren met een uitdagende baan, maar ik kijk er nu erg naar uit om me een maand volledig op muziek te kunnen focussen.”

 

Laatste nieuws

Interview Lilian Farahani and Sílvia Lanao

We asked our soloist Lilian Farahani and composer Sílvia Lanao about NSO, Alma and women in classical music. Read the full version in English here!

Lees meer

De kaartverkoop is van start!

Bemachtig nu de beste plekken voor een concert van het Nederlands Studenten Orkest 2024!

Lees meer

Het buitenland is bekend!

En de buitenlandbestemmingen van NSO ’24 zijn…

Lees meer