Onze nieuwe concertmeester!

“Hoi!

Ik ben Jelmer Strijkstra en ik zal dit jaar concertmeester zijn van het NSO. Ik ben kort geleden afgestudeerd aan de master Internationale Economie en werk daarnaast als financieel consultant.

Daarvoor heb ik viool gestudeerd aan het conservatorium van Den Haag en de afgelopen jaren heb ik bij verschillende (project-)orkesten gespeeld zoals het VU-orkest, het NESKO en het Nederlands Strijkersgilde. In deze jaren heb ik ervan genoten om muziek maken op hoog niveau te combineren met een uitdagende baan, maar ik kijk er nu erg naar uit om me een maand volledig op muziek te kunnen focussen.”

 

Laatste nieuws

Bestuur NSO 2024!

Met grote trots presenteren wij: Het bestuur van het Nederlands Studenten Orkest 2024!

Lees meer

De kaartverkoop is geopend!

Bemachtig snel uw kaarten voor onze concerten!

Lees meer

Thema bekendmaking: NSO 2023, met als thema…

Lees hier meer over het thema van NSO 2023!

Lees meer