Onze nieuwe concertmeester!

“Hoi!

Ik ben Jelmer Strijkstra en ik zal dit jaar concertmeester zijn van het NSO. Ik ben kort geleden afgestudeerd aan de master Internationale Economie en werk daarnaast als financieel consultant.

Daarvoor heb ik viool gestudeerd aan het conservatorium van Den Haag en de afgelopen jaren heb ik bij verschillende (project-)orkesten gespeeld zoals het VU-orkest, het NESKO en het Nederlands Strijkersgilde. In deze jaren heb ik ervan genoten om muziek maken op hoog niveau te combineren met een uitdagende baan, maar ik kijk er nu erg naar uit om me een maand volledig op muziek te kunnen focussen.”

 

Laatste nieuws

Onze nieuwe concertmeester!

Lees hier meer over Jelmer

Lees meer

Repetitieweekend NSO 2020

De allereerste noten van NSO 2020 hebben geklonken en de eerste vriendschappen zijn ontstaan..

Lees meer

Gezocht: comité Maastricht

Het NSO is op zoek naar nieuwe leden voor het plaatselijke comité in Maastricht!

Lees meer