CONCERTMEESTER NSO 2022

Wij zijn ontzettend blij en trots jullie te kunnen mededelen dat Hannah Feltkamp concertmeester van het NSO 2022 zal zijn!

‘Ik ben Hannah, en ik ben de concertmeester van NSO 2022! Ik studeer viool aan het Utrechts Conservatorium bij Carla Leurs, en ben in september begonnen aan mijn master Klinische Psychologie aan de UvA. Afgelopen zomer voerde ik het Nesko aan, en ik vond dit zó leuk dat ik alleen maar meer projecten wil doen. Ik heb altijd al een keer aan het NSO willen deelnemen, dus toen óók nog het programma met Ein Heldenleben werd aangekondigd, wist ik zeker dat ik wilde meespelen. Ik vind het tegelijk doodeng én fantastisch om al die mooie solo’s te mogen spelen in de allermooiste zalen van Nederland. Daarnaast zie ik er vooral heel erg naar uit jullie allemaal te zien bij de audities, óf in de zaal in februari!’

 

Foto: Veerle Bastiaanssen

Laatste nieuws

Bestuur NSO 2024!

Met grote trots presenteren wij: Het bestuur van het Nederlands Studenten Orkest 2024!

Lees meer

De kaartverkoop is geopend!

Bemachtig snel uw kaarten voor onze concerten!

Lees meer

Thema bekendmaking: NSO 2023, met als thema…

Lees hier meer over het thema van NSO 2023!

Lees meer