CONCERTMEESTER NSO 2022

Wij zijn ontzettend blij en trots jullie te kunnen mededelen dat Hannah Feltkamp concertmeester van het NSO 2022 zal zijn!

‘Ik ben Hannah, en ik ben de concertmeester van NSO 2022! Ik studeer viool aan het Utrechts Conservatorium bij Carla Leurs, en ben in september begonnen aan mijn master Klinische Psychologie aan de UvA. Afgelopen zomer voerde ik het Nesko aan, en ik vond dit zó leuk dat ik alleen maar meer projecten wil doen. Ik heb altijd al een keer aan het NSO willen deelnemen, dus toen óók nog het programma met Ein Heldenleben werd aangekondigd, wist ik zeker dat ik wilde meespelen. Ik vind het tegelijk doodeng én fantastisch om al die mooie solo’s te mogen spelen in de allermooiste zalen van Nederland. Daarnaast zie ik er vooral heel erg naar uit jullie allemaal te zien bij de audities, óf in de zaal in februari!’

 

Foto: Veerle Bastiaanssen

Laatste nieuws

CONCERTMEESTER NSO 2022

Klik hier om te kijken wie de concertmeester van NSO 2022 is!

Lees meer

AUDITIES NSO 2022

Klik hier voor alle informatie over de audities!

Lees meer

BESTUUR NSO 2022

Klik hier voor het bestuur van NSO 2022!

Lees meer