CONCERTMEESTER NSO 2022

Wij zijn ontzettend blij en trots jullie te kunnen mededelen dat Hannah Feltkamp concertmeester van het NSO 2022 zal zijn!

‘Ik ben Hannah, en ik ben de concertmeester van NSO 2022! Ik studeer viool aan het Utrechts Conservatorium bij Carla Leurs, en ben in september begonnen aan mijn master Klinische Psychologie aan de UvA. Afgelopen zomer voerde ik het Nesko aan, en ik vond dit zó leuk dat ik alleen maar meer projecten wil doen. Ik heb altijd al een keer aan het NSO willen deelnemen, dus toen óók nog het programma met Ein Heldenleben werd aangekondigd, wist ik zeker dat ik wilde meespelen. Ik vind het tegelijk doodeng én fantastisch om al die mooie solo’s te mogen spelen in de allermooiste zalen van Nederland. Daarnaast zie ik er vooral heel erg naar uit jullie allemaal te zien bij de audities, óf in de zaal in februari!’

 

Foto: Veerle Bastiaanssen

Laatste nieuws

Interview Lilian Farahani and Sílvia Lanao

We asked our soloist Lilian Farahani and composer Sílvia Lanao about NSO, Alma and women in classical music. Read the full version in English here!

Lees meer

De kaartverkoop is van start!

Bemachtig nu de beste plekken voor een concert van het Nederlands Studenten Orkest 2024!

Lees meer

Het buitenland is bekend!

En de buitenlandbestemmingen van NSO ’24 zijn…

Lees meer