De concertmeester van NSO 2021!

Hallo! Ik ben Mieke, concertmeester van het NSO 2021💥
Ik verhuisde in september naar Rotterdam voor mijn master aan Codarts . Hier hoorde ik voor het eerst over het NSO en ik ben erg blij dat ik het orkest dit jaar mag aanvoeren! Mijn bachelor behaalde ik aan het Lemmensinstituut in Leuven en tussendoor deed ik een postgraduaat cultuurmanagement. Naast het spelen in orkesten heb ik ook een strijkkwartet en ben ik veel bezig met hedendaagse klassieke muziek.
Ik kijk ernaar uit om deze zomer zalige muziek van Wagner te spelen met dit fantastische orkest!✨
Wil je kaarten kopen voor de concertreeks met Mieke? Koop dan hier uw kaarten en zorg dat je erbij bent!

Laatste nieuws

Bestuur NSO 2023!

NSO 2023: het bestuur!

Lees meer

CONCERTMEESTER NSO 2022

Klik hier om te kijken wie de concertmeester van NSO 2022 is!

Lees meer

AUDITIES NSO 2022

Klik hier voor alle informatie over de audities!

Lees meer