Voorzitter NSO 2021

🎊VOORZITTER NSO 2021🎊

We zijn ontzettend blij om dit grote nieuws de wereld in te brengen: het NSO heeft een nieuwe voorzitter voor het project van 2021!! We hebben er alle vertrouwen in dat zij een fantastisch project gaat neerzetten. Van harte gefeliciteerd, Sanne van Dijk!

β€œToen ik ging studeren, maakte ik voor het eerst kennis met het spelen van symfonische muziek in het Nijmeegs Studentenorkest (CMC). Hier speel ik met veel enthousiasme hobo en heb ik bestuurservaring opgedaan als orkestchef en voorzitter. Via het CMC ben ik in aanraking gekomen met het NSO. De afgelopen drie jaar ben ik mee op de NSO-tournees geweest en dat waren echt geweldige maanden.
Mijn bachelors Gezondheid & Maatschappij en Religiewetenschappen in Wageningen en Nijmegen heb ik nu bijna afgerond. Dit is dan ook het perfecte moment en een mooie kans om me hiervoor in te gaan zetten, want NSO: dat wil ik wel een jaar lang! Samen met de rest van het bestuur en alle deelnemers hoop ik ook de komende editie onvergetelijk te maken!”

Laatste nieuws

Voorzitter NSO 2021

Onze nieuwe voorzitter is bekend!

Lees meer

Onze nieuwe concertmeester!

Lees hier meer over Jelmer

Lees meer

Repetitieweekend NSO 2020

De allereerste noten van NSO 2020 hebben geklonken en de eerste vriendschappen zijn ontstaan..

Lees meer